Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

2 Guns (2013)

Një agjent i DEA-s dhe një oficer i Inteligjencës së Marinës ndodhen në arrati pas një përpjekjeje të dështuar për tu infiltruar në një kartel droge. Ndërsa po iknin, ata mësojnë sekretin e aleancës së tyre të lëkundur. Asnjëri nuk e dinte për tjetrin që ishte agjent i fshehtë.

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | NosVideo | VidBull | NovaMov | YouWatch | VidTo

Shkarkoje nga: UptoBox | RapidGator | NosUpload | Uploaded

Comments

2 Guns (2013)
  • mr.methodman says:
    November 19, 2013 at 9:02 pm

    kush mundet me mi gjet titrat e ketij filmi