Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

2 States (2014)

Filmi (2 STATES) tregon per një udhëtimin romantik të një çifti që njihen në universitet dhe që kanë kultura te ndryshme, Krish Mallota dhe Analja Suaminatan. Pas mbarimit te universitetit ata vendosin te martohen. Por a do te bien dakord prinderit e tyre
për këtë martesë?

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: VidTo | FireDrive | SockShare | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: Uploaded | Rapidgator | NosUpload

Comments

2 States (2014)
  • aqif says:
    July 31, 2014 at 1:53 am

    Filename: