Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

3 Days to Kill (2014)

Një agjent i shërbimeve sekrete(Kevin Costner), me një historik të rëndë, mëson se vuan nga një sëmundje vdekjeprurëse dhe se i kanë mbetur vetëm pak muaj jetë. Kjo do bëhet shkak për të braktisur profesionin e tij dhe për tu kthyer tek familja e tij, duke u munduar të rregullojë marrëdhënjet me ta dhe veçanarisht me vajzën e tij(Hailee Steinfeld). Për shumë vite ai kishte qëndruar larg tyre për të mos i futur në rrezik.
Agjenti ynë do vihet në një mëdyshje kur shërbimi i tij, i bën një ofertë për të mbaruar një mision të fundit me shpërblim ilaçin që ndoshta do i shpëtojë jetën…

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: VidTo | FireDrive | SockShare | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Rapidgator | Uploaded | NosUpload

Comments

3 Days to Kill (2014)
  • Ervin Tufa says:
    May 10, 2014 at 8:30 am

    i bukur si film