Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

42 (2013) Me titra Shqip


“42” tregon historinë e dy burrave – të madhit Jackie Robinson dhe menaxherit të përgjithshëm legjendar të Brooklyn Dodgers, Branch Rickey, trimëria e të cilëve përballë paragjykimit ndryshoi botën duke ndryshuar lojën e bejzbollit. Në 1947, Branch Rickey (Harrison Ford) e sfidoi historinë kur nënshkroi Jackie Robinson (Chadwick Boseman) në skuadër, duke thyer linjën famëkeqe të ngjyrës së lëkurës në Ligën e Madhe të Bejzbollit.

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | VideoWeed | NoVaMov | NowVideo | NosVideo| VidTo

Shkarkoje nga: Shkako Direkte | NosUpload | Uploaded

Comments