Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

47 Ronin (2013)

Një grup i samuraive duan te hakmerren për vdekjen dhe çnderimin e zotit të tyre në duart e një Shoguni te pamëshirshme.

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: VidTo | FireDrive | SockShare | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Rapidgator | Uploaded/a> | NosUpload

Comments

47 Ronin (2013)
  • klajdi says:
    March 23, 2014 at 4:22 pm

    filmi super titrat kriz fare ta shpifnin filmin rreth 5 sec para se te fliste

  • Ervin Tufa says:
    March 25, 2014 at 6:30 pm

    super film