Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

7 Khoon Maaf

Susanna në kërkim për dashuri të çon në një seri të martesave e secila përfundon në vdekjen misterioze e burrit të saj të fundit.

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: VidTo | FireDrive | SockShare | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Rapidgator | Uploaded | NosUpload

Comments

7 Khoon Maaf
  • David says:
    July 23, 2014 at 2:21 pm

    Admin kam nje kerkes si shikues i rregullt a ka mundesi perkthimi i filmit
    “Honeymoon” me actoret Rose Leslie dhe Harry Treadaway
    Shpresoj qe do ta merrni parasysh kerkesen time kalofshi dit te mbar dhe te palodshme !