Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

9 Songs (2004)

Filmi eshte i keshillueshem mbi moshen tetembedhjete vejcare per shkak te permbajtes se filmit!

Në Londër, Angli, lind dashuria e një studente kolegji Amerikan të quajtur Lisa, dhe një shkencëtari akujsh i quajtur Met, gjatë disa muajve më pas duke frekuentuar koncertet e “Rock-ut”, dy të dashuruarit përjetojnë takime intensive seksuale.

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | Nosvideo | VidTo | NovaMov | VidBull | YouWatch

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploaded | NosUpload

Comments