Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

A Hard Day (2014)

Detective Go Geon-soo is having a hard day, and the following events happen to him in less than 24 hours: He receives a divorce notice from his wife. His mother passes away. He and his …

Një detektivi papritur i bëhet dita e vështirë, dhe ngjarjet e mëposhtme ndodhin për të në më pak se 24 orë: Njoftohet për divorc nga gruaja e tij. Mamaja i vdes. Shtyp aksidentalisht me makinë një person dhe përfshihet në një histori vërtet të ngatërruar…

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | FileCloud | Uploaded | NosUpload

Comments