Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

A Haunted House (2013)

/J50vA5VLR6k” frameborder=”0″ allowfullscreen>
MAlcom dhe Kisha zhvendosen ne shtepine e endrrave te tyre, por ata mesojne se atje ka demone.Kur Kisha (emer) pushtohet nga demonet Malocom vendos te mabje jeten e tij seksuale ne rruge te duhur keshtu qe puneson nje prift,nje psikolog dhe nje ekip qe kap fantazma.

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | VideoWeed | NoVaMov | NowVideo | VidBull

Shkarkoje nga: Uploaded | Uploadic | DepositFiles

Comments