Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

A War (2015)

A War (2015) Me Titra Shqip Komandanti i kompanise Claus M. Pedersen dhe burrat e tij jane stacionuar ne nje province ne Afganistan . Nderkohe ne vendlindjen e tij Danimarke e shoqja …

Company commander Claus M. Pedersen (Pilou Asbæk) and his men are stationed in an Afghan province. Meanwhile back in Denmark Claus’ wife Maria (Tuva Novotny) is trying to hold everyday life…

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | VidBull | OpenLoad | Netu | AuroraVid | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploaded | RapidGator

Comments