Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

After the Dark (2013)

Në një shkoll ndërkombëtare në Xhakarta, një profesor i Filozofis, sfidon 20 nxënësit e klasës së tij të cilët janë seniora të diplomuar, 10 nga ta do të zgjidhen dhe do ju jepen strehim nëntoksor dhe do të ristarojn garën e njërezimit në ngjarjen e apokalipsit nuklear.

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: FireDrive |Sockshare | VidTo | NosVideo | NovaMov| VidBull | MovReel | ViDSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploaded | Rapidgator | Nosupload

Comments

After the Dark (2013)
 • fatlum says:
  February 21, 2014 at 5:27 pm

  Qa spo e qitni more Arrow

  • Filma says:
   February 21, 2014 at 5:31 pm

   kam njoftuar ne facebbok ! skam si nxjerr dicka qe ska filluar akoma me 27 shkurt fillon !

   • fatlum says:
    February 21, 2014 at 8:25 pm

    aha mfal se se pasna pa

 • buki says:
  February 22, 2014 at 3:01 pm

  me falni por pse ky film nuk ka ze, e provova thuajse ne te gjitha ne firedrive, ne sockshare dhe ne vidbull, por ne te gjitha eshte pa ze, ju lutem nje koment

  • Filma says:
   February 22, 2014 at 4:32 pm

   Kontrollo bokset/kufjet e tua ose opsionet e zerit sepse sapo e kontrollvoa filmi ka ze !Ne vidbull e shikova !