Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

American Hustle (2013)

Nje mashtrues, Irving Rosenfeld se bashku me partneren e tij joshese Sydney Prosser , detyrohen te punojne me nje agjent te cmendur te FbI-se Richie DiMaso i cili i fut shume thelle ne boten e korrupsionit dhe te mafias ne New Jersy.

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: VidTo | Putlocker| ShockShare| Nosvideo | NovaMov | VidBull | MovReel

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploaded | NosUpload | Rapidgator

Comments

American Hustle (2013)
  • 007 says:
    January 17, 2014 at 5:15 pm

    Jeni duke bere nje pune te shume te mire hallall , film shum i bukur.

  • David says:
    January 17, 2014 at 6:10 pm

    Admin kur del arrow