Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Astérix and Obélix (2012)


Asterix dhe Obelix vazhdojne aventuren tyre dhe shkojne ne ndihme te kusheririt te Asterix.Ata ndihmojne ne mposhtjen dhe largimin e trupave te Jul Cezarit.

IMDB Per Me teper Info

Passwordi eshte “Mars”

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | Nosvideo | VidBull | MovReel | NewVideo | GingBing

Shkarkoje nga: NosUpload |MovReel | Shkarko nga Torrent

Comments

Astérix and Obélix (2012)
 • argjend says:
  March 28, 2013 at 9:28 pm

  si eshte passwordi per ti hapur filmat …..
  ?????

  • Filma says:
   March 29, 2013 at 11:25 am

   Passwordi eshte “Mars” “M” madhe e ke te shkruar ne çdo post!