Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Barely Lethal (2015)

Barely Lethal (2015) Me Titra Shqip Nje adoloshente pjese e forcave speciale , sajon vekjen e saj per tu bere nje adoleshnte e zakonshme dhe futet ne nje shkolle ne nje qytet periferik .

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | NosVideo | NovaMov | VidBull | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | RapidGator | Uploaded | NosUpload

Comments

Barely Lethal (2015)
  • qwerty says:
    August 4, 2015 at 10:30 pm

    Tek seriali Sleepy hollow vetem tri episodet e para te sezonit te pare pu punojne (uptobox) kurse te tjerat asnjani prej linqeve, a do t’i rregulloni?