Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Brave (2012)


E vendosur për të krijuar rrugën e saj në jetë, Princesha Merida sfidon një zakon që sjell kaos në mbretërinë e saj. Për të siguruar një dëshirë, Merida duhet të mbështetet në trimërinë dhe aftësitë e saj me hark për të ndrequr nje mallkim.

IMDB Per Me teper Info

Passwordi eshte “Mars”

Shikoje nga: PutLocker | UploadDc | VidBull | FileBox | MovReel

Shkarkoje nga: Uploaded | Uploadic | BitShare

Comments

Brave (2012)
  • fjoralba says:
    March 20, 2014 at 6:58 pm

    hey , desha te shifja kete filmin por asnje nga keto faqet ketu nuk e hap