Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Capture the Flag (2015)

Capture the Flag (2015) Me Titra Shqip Nje serfist i ri dhe miqte e tij ne lufte me nje Billionere i cili do te rishkruaje historine duke mbledhur Helium 3 energjine e se ardhmes.

A young surfer rallies his friends to stop a billionaire from rewriting history as a way to hoard Helium 3, the clean energy of the future.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | VidBull | OpenLoad | AuroraVid | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploaded | RapidGator

Comments