Hail, Caesar! (2016)

Edi Maniks punon gjthë kohën në studion e tij filmike dhe përveç kësaj përballet dhe me problemet që i nxjerrin aktorët e tij. Kur një aktorët e tij më të mirë rrëmbehet ai bën çmos për ta kthyer madje paguan edhe shumen prej 100000 dollarë.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | Stream | VideoMega | VidAg

Shkarkoje nga: UptoBox | ClickUpload | Uploadx

Mr. Right (2015)

Një vajzë bie në dashuri me djalin ‘ideal’, por e meta e vetme që ai i ka është se paguhet për të vrarë njerëz.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | Stream | VideoMega | VidAg

Shkarkoje nga: UptoBox | ClickUpload | Uploadx

Fifty Shades of Black (2016)

Një studente universiteti pa eksperiencë takon një biznesmen të pasur, shijet seksuale të të cilit kufizojnë lidhjen e tyre.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | Stream | VideoMega | VidAg

Shkarkoje nga: UptoBox | ClickUpload | Uploadx

Kill Your Friends (2015)

Një punonjës i A&R që merret me muzikën pop britanike shkon në ekstremet e tij për të gjetur hitin e radhës.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | Stream | VideoMega | VidAg

Shkarkoje nga: UptoBox | ClickUpload | Uploadx

Hollywood Adventures (2015)

Dy djem nisin një aventurë. Njëri me ëndrrën për të shpëtuar botën, tjetri për të rifituar të dashurën. Gjithçka nis kur bëhen padashur pjesë e një krimi.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | Stream | VideoMega | VidAg

Shkarkoje nga: UptoBox | 1Ficher | Uploadx

Anomalisa (2015)

Një folës inspirues rifreskohet pasi takon një grua të re e cila ndryshon jetën e tij të përditshme.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | Stream.me | VideoMega | VidAg

Shkarkoje nga: UptoBox | UpFile | Uploadx

Deadpool (2016)

Një ish-operativ i Forcave Speciale, i kthyer në mercenar, i nënshtrohet një eksperimenti mashtrues që e lë atë me fuqi shëruese intensive, duke adoptuar një personalitet të dytë, si Dedpull.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | Netu | VideoMega | VidAg

Shkarkoje nga: UptoBox | UpFile | Uploadx

One Wild Moment (2015)

Dy miq marrin vajzat e tyre me vete me pushime në plazh dhe e gjejnë veten në një situatë të çuditshme. Një ribërje e filmit të 1977 “Një moment rrëmbimi”.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | Netu | VideoMega | VidAg

Shkarkoje nga: UptoBox | UpFile | Uploadx

Sexual Chronicles of a French Family (2012)

Tri breza të një familje franzece flasin hapur për jetën e tyre seksuale dhe dëshirat pasi adoleshenti Romain kapet duke u masturbuar në orën e biologjisë.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | VidBull | OpenLoad | AuroraVid | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploaded | RapidGator

Capture the Flag (2015)

Capture the Flag (2015) Me Titra Shqip Nje serfist i ri dhe miqte e tij ne lufte me nje Billionere i cili do te rishkruaje historine duke mbledhur Helium 3 energjine e se ardhmes.

A young surfer rallies his friends to stop a billionaire from rewriting history as a way to hoard Helium 3, the clean energy of the future.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | VidBull | OpenLoad | AuroraVid | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploaded | RapidGator

Spy Time (2015)

Spy Time (2015) Me Titra Shqip Adolfo , nje roje sigurimi po kalon nje periudhe te keqe , jo vetem qe e dashura e tij prej vitesh sapo e ndau por …

Adolfo, a thirty something security guard, is going through a bad patch. Not only his lifetime girlfriend has just to finished with him to be a guy with no ambition but, moreover, he ..

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | VidBull | OpenLoad | AuroraVid | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploaded | RapidGator

Uncaged (2016)

Uncaged (2016) Me Titra Shqip Nje adoloshent Sonambul vendos nej kamera ne vete por gjate shikimit te rregjistrimeve zbulon nje sekret te tmerrshem te familjes.

A sleepwalking teen straps a camera to himself and discovers a sinister family secret.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | VidBull | OpenLoad | AuroraVid | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploaded | RapidGator