Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Clean Hands (2015)

Clean Hands (2015) Me Titra Shqip Sylvia dhe Eddie jetojnenje jete te mire ne Amstredam . Ata kane 2 femije . Pasuria vjen nga tregtia e droges e udhehequr nga eddie !

Sylvia (Thekla Reuten) and Eddie (Jeroen van Koningsbrugge) live a good life in Amsterdam Oud-Zuid. They have two children. The richness comes from a thriving drug trade, led by Eddie

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | VidBull | OpenLoad | Netu | AuroraVid | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploaded | RapidGator

Comments