Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (2013)

Flint Lokvud tashme punon në Kompaninë “Live Corp”, për idhullin e tij Çester V. Por, ai detyrohet të lëre postin e tij, kur mëson se makina e tij më famëkeqe është akoma funksionale dhe po kercenon e ushqimit të kafshëve.

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: VidTo | Putlocker| ShockShare| Nosvideo | NovaMov | VidBull | MovReel

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploaded | NosUpload | Rapidgator

Comments

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (2013)
  • Leri says:
    January 19, 2014 at 11:25 am

    A mund te perktheni filmin Free Birds???