Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Countdown (2016)

Super yjet e Wrestling Dolph Ziggler and Kane luajnë në këtë thriller elektrizues. Kur një psikopat rrëmben një fëmijë dhe e lidh me eksploziv, Rei (Ziggler) i ndjekur nga humbja e djalit të tij merr çështjen në dorë. Tani, ai duhet të mundë kohën, duhet të ndalojë këtë psikopat dhe të shpëtojë fëmijën e pafajshëm.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | Netu | VideoMega | VidAg

Shkarkoje nga: UptoBox | ClickUpload | Uploadx

Comments