Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Curse of Chucky (2013)


Pas vdekjes misterioze të mamit të saj, Nika fillon të dyshojë se kukulla me flokë të kuqe, që flet, është shkaku kryesor i gjakderdhjeve dhe kaoseve që kanë ndodhur së fundmi.

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | VideoWeed | NoSVideo | NowVideo | NovaMov| VidTo

Shkarkoje nga: UptoBox | DepositFiles | Uploaded

Comments

Curse of Chucky (2013)
 • stgata says:
  October 4, 2013 at 10:59 pm

  faleminderit

  • kamer says:
   December 29, 2013 at 11:45 am

   flm

 • erza says:
  February 23, 2014 at 7:04 pm

  pse spo qelet bre

 • erza says:
  February 23, 2014 at 7:04 pm

  me putlocker tregoma linkun

 • lurand says:
  July 27, 2014 at 11:32 am

  sheqeri.com Very good moveis not coment

 • arii says:
  September 15, 2014 at 5:44 pm

  asjne faqe spo bon mi kqyr filmat