Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Deadfall (2012)


Pas një grabitje të dështuar në një kazino pranë kufirit të akullt me Kanadanë, Adisoni me motrën e tij Laisa detyrohen të ndahen dhe mundohen të kalojnë kufirin duke ndjekur secili një rrugë të ndryshme nëpër dëborë, duke lënë mbrapa një të vdekur e një makinë të shkatërruar. Ditën e Falenderimeve Adisoni do të takojë motrën e tij në një fermë dhe çështja do të ngatërrohet akoma më shumë.

IMDB Per Me teper Info

Passwordi eshte “Mars”

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | NovaMov | NosVideo | VidBull| YouWatch

Shkarkoje nga: NosUpload | Uploadic | BayFiles

Comments