Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Death in Buenos Aires (2014)

Death in Buenos Aires (2014) Me titra Shqip Detektiv Çaves, një person familjar dhe polic i fortë, do përpiqet të zgjidh një krim misterioz. Për të zbuluar identitetin e vrasësist, ai duhet të qartësoj enigmën që është gati ti zërë pritë edhe zemrës së tij. Pasioni surprizon edhe detektivët më finokë, por kush do triumfoj në fund: ligji apo dëshira?

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | NosVideo | NovaMov | VidBull | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | RapidGator | Uploaded | NosUpload

Comments