Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Death Race 3 Inferno (2012)


Polici i dënuar Carl Licus i njohur si Frankestain është një shofer i famshëm i cili vuan dënimin në një burg brutal, në të cilin garat për jetë a vdekje transmetohen në televizion. Pas 4 fitoreve radhazi ai duhet të fitojë edhe garën e 5 për të qënë i lirë, por në fillim gjërat nuk shkojnë edhe aq mirë për Frankestain dhe grupin e tij.

IMDB Per Me teper Info

Passwordi eshte “Mars”

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | FileBox | VideoWeed | VidBull| NovaMav

Shkarkoje nga:| Uploadic | DepositFiles | Uploaded

Comments