Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Dragonheart 3: The Sorcerer’s Curse (2015)

Kur një kalorës e aspiron Garethin të shkon në kërkim të një komete e cila ka rënë dhe thuhet që ka ari aty, ati i ndodhe një gjë e pazakonte ai më shumë tronditet kur gjen dragoin. Pasi dragoi i’a shpëton jetën Garethit, të dy lidhen bashke dhe duhet të luftojnë s’bashku për të mposhtur një magjistar të fuqishëm dhe për të ndaluar mbretërinë e tij.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | RapidGator | Uploaded | NosUpload

Comments