Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Emperor (2012) Me Titra Shqip


Me dorëzimin e Japonisë në fundin e luftës së dytë botërore, Gjeneral Fellërsit i është caktuar detyra të vendosë nëse Perandori Hirohito do të varet si një kriminel lufte apo jo. Në punën e tij do të ndikojë dhe kërkimi për Ajën, një studente të cilën e takoi vite më parë në Sh.B.A.

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | VideoWeed | NoVaMov | NowVideo | NosVideo| VidTo

Shkarkoje nga: Shkako Direkte | NosUpload | Uploaded

Comments