Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Exodus: Gods and Kings (2014)

The defiant leader Moses rises up against the Egyptian Pharaoh Ramses, setting 600,000 slaves on a monumental journey of escape from Egypt and its terrifying cycle of deadly plagues.

Udhëheqësi sfidues Moisiu ngrihet kundër Faraonit egjiptian Ramses, duke vendosur 600.000 skllevër në një udhëtim monumental të ikjes nga Egjipti për t’i dhënë fund ciklit të tmerrshëm të vuajtjeve dhe mjerimit të tyre.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | FileCloud | Uploaded | NosUpload

Comments

Exodus: Gods and Kings (2014)
  • Egzon says:
    March 5, 2015 at 1:28 am

    Filmi me i mire fetare qe egziston. faleminderit per perkthimin e kti filmi. cdo njeri duhet ti shohe vuajtjet e popullit te Muses a.s . dhe shperblimet pas besimit ne zot.