Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Frivolous Lola (1998)

Vendosur në vitet 1950 ne nje fshat italian, filmi tregon historinë e Lola dhe Masetto, një çift i ri pikëpamjet mbi seksin paramartesor e të cileve ndryshojnë në mënyrë drastike.
*** FILM ME TITRA SHQIP ME PERMBAJTJE TE FORTE EROTIKE ***

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | FileCloud | Rapidgator | Uploaded | NosUpload

Comments

Frivolous Lola (1998)
  • Burim says:
    October 26, 2014 at 3:56 pm

    Qysh mi shiku filmat ne qet vebin e juaj se spo di mi lshu

  • Lemiiii says:
    November 2, 2014 at 1:55 am

    bukur shumm