Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009)


Grupi elitë komando G.I. Joe i udhëhequr nga Duke është i njohur nga të gjithë për luftën kundër organizatës terroriste famëkeqe, Cobra që udhëhiqet nga një skocez, trafikant armësh, dhe kërcënon të shkatërrojë botën.

IMBD per me teper

Shikoje nga: SockShare | PutLocker | Celulari / iPad | VidBull | Novamov | VideoWeed | NowVideo

Shkarkoje nga: Shkarko Direkt  | Shkarko Direkt 2 | NosUpload | Uploadic | FileCloud | Movreel

Comments