Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Gods of Egypt (2016)

Gods of Egypt (2016) Me titra Shqip Heroi i vdekshem Bek ben aleance me zotin Horus kunder Set , zotit te erret te egjipitit e cili ka uzurpuar fronin e Egjiptit duke kthyer ate qe dikur ishte nje vend paqesor ne nje mbreteri kaosi dhe konflikti.

Mortal hero Bek teams with the god Horus in an alliance against Set, the merciless god of darkness who has usurped Egypt’s throne, plunging the once peaceful and prosperous empire into chaos and conflict.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | VidBull | OpenLoad | AuroraVid | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploaded | RapidGator

Comments