Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Hansel & Gretel: Witch Hunters (2013)


Ne kete version te perralles Hansel dhe Gretel jane gjahtare shtigash dhe i gjurmojne ato ne te gjithe boten.Ndersa cikli i henes se pergjakurpo afron ata hasin ne nje forme te se keqes dhe mund te zbulojne sekretin e se kaluares se tyre.

Nje vajze e re shkon ne Texas per te perfituar nje trashigimi, pa e ditur qe pjese e trashigimise eshte dhe nje vrases serial qe perdore si arme nje sharre elektrike.

IMDB Per Me teper Info

Passwordi eshte “Mars”

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | Nosvideo | GingBing | VidBull | FileBox | VidTo

Shkarkoje nga: NosUpload |Uploadet | Uploadic

Comments