Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Hard Target 2 (2016)

I zënë ngusht, artisti marcial, Ues, nuk mund t’i refuzonte miliona dollarët e ofruara me kusht që të ndeshej në Mejenmar. Kur ai mbërrin në vendin e ndeshjes, mëson se është mashtruar duke u bërë kështu objektivi i gjuetisë njerëzore. I mbetur vetëm me një shishe ujë dhe me një qeskë të mbushur me rubinë, Ues duhet të mposhtë më zgjuarsi grupin e armatosur rëndë që janë paguar për ta vrarë atë. Teksa Ues lufton për jetën e tij në xhungël, vetë gjuetarët shndërrohen në gjah.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | TheVideo | VideoMega | Watchers

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploaded | ClickUpload

Comments