Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

He Never Died (2015)

He Never Died (2015) Me Titra Shqip Jack, një dëbuar shoqëror, është e dëbuan nga zona e tij rehati kur bota e jashtme Bangs në derën e tij dhe ai nuk mund të përmbajë të kaluarën e tij të dhunshme.

Jack, a social outcast, is thrust out of his comfort zone when the outside world bangs on his door and he can’t contain his violent past.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | VidBull | OpenLoad | Netu | AuroraVid | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploaded | RapidGator

Comments