Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Head-On Me titra Shqip

Kahit nje 40-vjecar nga Turqia ka “hequr” nga vetja cdo gje Turke dhe ka perfunduar i alkolizuar & i droguar.Sibel nje 20-vjecare me prejardhje Turke kerkon nje martese per te shpetuar nga familja e saj teper kontrolluese dhe per te kanaqur deshirat e saj seksuale ! Cfare ndodh kur keto 2 persona bashkohen ?

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: FireDrive |Sockshare | VidTo | Nosvideo | NovaMov | VidBull | MovReel | ViDSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploaded | NosUpload | Rapidgator

Comments