Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Heropanti (2014)

Nga e kaluar e Indisë së sotme, ne epokën e konfliktit midis modernizimit dhe traditave te vjetra vjen një histori dashurie e lidhur me një fat te pamundur. Kjo është historia e te patremburit Bablu dhe Dimpy. A do te lulëzoj dashuria e tyre kundër terrorit te një grupi gangsterësh. Heropanti është historia e rinise se sotme.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | FileCloud | Rapidgator | Uploaded | NosUpload

Comments