Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

I Am Number Four (2011)


Shtate nga te fundit e races se tyre aliene dhe mbrojtesit e tyre po fshihen ne Planetin Toke.Te ndjekur nga raca kundeshtare ata mund te vriten vete msipas rendit numeror dhe numri 4 eshte ne radhe dhe kjo eshte historia e tij.

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | VidBull | Filebox | NoVaMov | NowVideo

Shkarkoje nga: Uploaded | Uploadic | DepositFiles

Comments

I Am Number Four (2011)
  • majli says:
    January 4, 2015 at 3:47 pm

    admina a ska naj pjes te dyt ky film ?