Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Irreversible (2002)

Ngjarjet ne nje nate traumatike ne Paris ndahen ne menyre kronologjike ndersa nje person rrihet dhe perdhunohet brutalisht nga nej i huaj ne nenkalimet e Parisit !

***KUJDES: FILMI PERMBAN SKENA TE FORTA EROTIKE.NUK KESHILLOHET NEN MOSHEN 18 VJECARE

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: VidTo | FireDrive | SockShare | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Rapidgator | Uploaded | NosUpload

Comments

Irreversible (2002)
  • Boyswiss says:
    May 31, 2014 at 8:50 pm

    I kendshem ne llojin e tij dhe i bukur. flm