Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Kabhi Alvida Naa Kehna (2006)


Devi dhe Ria Jetojne ne Amrike ku Devi eshte futblllist ndersa Ria punon per nje reviste mode.Dev peson nje aksident dhe behet i varur nga Ria.Ai qendron ne shtepi gjate gjithe kohes dhe nuk del nderkohe fillon te mendoje se Ria ka lidhje me burra te tjere…

IMDB Per Me teper Info

Passwordi eshte “Mars”

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | Nosvideo | GingBing | VidBull | FileBox | VidTo

Shkarkoje nga: NosUpload |Uploadet | Uploadic

Comments