Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Khumba (2013)

Refuzuar nga kopeja e tij supersticioze , nje zeber pa shiritat e zinj , do te gjeje vijat e ti jpor gjen guximi ndhe besimin ne vet vete e keshtu shpeton te gjithe kafshet e Great Karoo .

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: VidTo | Putlocker| ShockShare| Nosvideo | NovaMov | VidBull | MovReel | ViDSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploaded | NosUpload | Rapidgator

Comments

Khumba (2013)
 • Ger1 says:
  February 10, 2014 at 10:58 am

  Jeni faqja me e madhe ne Shqiperi per perkthime ,Ia keni qr
  Me falni per shprehjen por jeni me te miret
  BRAVO BRAVO BRAVO!!!!!!!!!!!

 • Ela says:
  February 11, 2014 at 7:28 pm

  Me keto filmat e animuar beni punen me te bukur 😀

 • Arindo says:
  April 21, 2014 at 3:34 pm

  Kur do ti hidhni filmat Captain America Winter Solider dhe Need For Speed?Faleminderit.

  • Filma says:
   April 21, 2014 at 4:33 pm

   sapo te dalin ne nje kualitet me te mire !

 • otr says:
  August 31, 2014 at 5:24 pm

  si shikohet ky filmi,se nryshe del tek ajo videoja qe keni hedhur ju dhe ndrysh me del mua. a mund te hidhni nje video tjeter ju lutem???

 • ani says:
  December 8, 2014 at 7:58 pm

  sben me e pa