Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Killing Season (2013) Me Titra Shqip


Dy veteranët e Luftës së Bosnjës një amerikan dhe një serb, ndodhen papritur në një situatë të tensionuar me njëri tjetrin, teksa njëri shfaq qëllimet e tij të vërteta.

IMBD per me teper

Shikoje nga: SockShare | PutLocker | Celulari / iPad | VidBull | Novamov | VideoWeed | NowVideo | Vidto

Shkarkoje nga: Shkarko Direkt | NosUpload | Uploadic | FileCloud | Movreel

Comments

Killing Season (2013) Me Titra Shqip
 • qendrim says:
  August 10, 2013 at 7:22 pm

  mut e pani ba tashe ma mire u kane qatehere ku leshin mi gjete tash

 • Filma says:
  August 12, 2013 at 9:48 am

  Qendrim mund te me thuash ku eshte problemi se nga komenti skuptuam gje !