Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Legjenda e Rojtareve (2010) Dubluar

Legjenda e Rojtareve (2010) Dubluar Ne Shqip Kur një buf i vogël është rrëmbyer nga një ushtri kukuvajkash te këqia, duhet të shpëtojë nga miqtë e rinj të gjetur dhe të kërkojë nga rojtarët legjendarë të ndalojnë kërcënimin.

Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole (2010) Dubluar ne Shqip

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | NosVideo | NovaMov | VidBull | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | RapidGator | Uploaded | NosUpload

Comments