Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Let’s Kill Ward’s Wife (2014)

Gruaja e Uordit është një bushtër. Të gjithë e dinë këtë gjë. Duke përfshirë dhe Uordin. Pas shumë bisedash dhe reflektimesh që bëhen në grupin e larmishëm shoqëror të Uordit, një aksident fatlum sjell nje botë të re problemesh dhe mundësish.

Ward’s wife is a bitch. Everyone knows it. Including Ward. After numerous conversations and ruminations on the subject amongst Ward’s colorful group of friends, a fortuitous accident leads …

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | RapidGator | Uploaded | NosUpload

Comments