Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Life of Pi (2012)


Historia e Një djalë te ri i cili pasi i mbijeton një fatkeqësie në det përfundon në një udhëtim epik, aventurë dhe zbulimi. Gjatë udhëtimit, ai formon një lidhje të papritur me një tjetër të mbijetuar … një tigër të frikshëm Bengal.

IMDB Per Me teper Info

Passwordi eshte “Mars”

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | GingBing | FileBox | VidBull | NoWVideo | NosVideo

Shkarkoje nga: NosUpload | Uploaded | Uploadic

Comments