Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Mardaani (2014) Me Titra Shqip

Kërkimi i një policeje për një vajzë të humbur adoleshente e dërgon atë në botën e prishur të trafikimit të fëmijve. Çfarë vijon pastaj është një lojë e maces me miun në mes të polices së patrembur dhe bosit të pamëshirshëm të mafias

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | RapidGator | Uploaded | NosUpload

Comments