Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Mea culpa (2014)

Mea culpa (2014) Me titra Shqip Frank dhe Simon jane te dy police dhe partner te mire.Simon ka telashe pasi ka vrare 3 vete ne nje aksident me makine i dehur , por kur ai behet deshmitare i nje vrasjeje dhe ndiqet nga nje vrases i pameshirshem ai do rikthehet.

Franck and Simon are both good cops and partners. Simon has been troubled since he killed three in a drunk driving accident, but when Simons son witnesses a murder, and is hunted by ruthless killers, he’s efficiently back.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | Videomega | Openload | Netu | TheVideo

Shkarkoje nga: UptoBox | Filepup | Geououd

Comments