Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Mojave (2015)

Një artist i famshëm që në moshë të re, pasi kish arritur gjithçka dëshironte në jetë, Tomi, udhëton nëpër shkretëtirën e Mojaves. Ajo çfarë pritej të ishte një qetësim dhe kalim i kohës me veten për të kuptuar çfarë dëshironte më tej, kthehet në makthin e tij të vërtetë. Xhek e ndjek kudo. Një psikopat me një të shkuar të vuajtur, xheloz për atë që Tom kishte.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | Netu | VideoMega | VidAg

Shkarkoje nga: UptoBox | ClickUpload | Uploadx

Comments