Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Ninja: Shadow of a Tear (2013)

Lufto me të gjithë dhe mos i beso askujt: ky është kodi i mbijetesës i praktikuar nga mjeshtri i arteve marciale Kejsi Bouman pasi jeta e tij familjare dhe tepër e lumtur shkatërrohet nga një akt i tmerrshëm dhune. Me ndihmën e mikut të tij Nakabara, amerikani i patrembur ri-stërvit reflekset e tij dhe përforcon aftësitë e tij të luftimit për të marrë hak ndaj vrasësve të gruas së tij.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | TheVideo | Stream | Videomega

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploadx | ClickUpload

Comments