Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Oblivion (2013) Me Titra Shqip


Është maji i vitit 2077. Bota është bërë e pabanueshme. Xhek Harper është një teknik që merret me riparimin e robotëve. Atij i duhen edhe 2 javë që të bashkohet me pjesën tjetër të njerëzimit, i cili ndodhet në Titan, një nga hënat e Saturnit. Por një ditë një kapsulë e vitit 2017 bie në Tokë dhe Xhek mëson nga një e mbijetuar që gjërat nuk janë siç mendonte ai.

IMBD per me teper

Shikoje nga: SockShare | PutLocker | Celulari / iPad | VidBull | Novamov | VideoWeed | NowVideo | Vidto

Shkarkoje nga: Shkarko Direkt | Shkarko Direkt 2 | NosUpload | FileCloud | Movreel

Comments