Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Olympus Has Fallen (2013) Me Titra Shqip


Gjatë një sulmi terrorist në shtëpinë e bardhë truproja Mike Banning e gjen veten të bllokuar dhe në pamundësi për të shpëtuar Presidentin e SHBA-së. Duke përdorur njohuritë e tij, Mike punon me sigurinë kombëtare për të shpëtuar Presidentin nga rrëmbyesit.

IMBD per me teper

Shikoje nga: SockShare | PutLocker | Celulari / iPad | VidBull | Novamov | VideoWeed | NowVideo

Shkarkoje nga: Shkarko Direkt | NosUpload | Uploadic | FileCloud | Movreel

Comments