Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Omar (2013) Me Titra Shqip

Omari ,një i ri palestinez ,jeta e të cilit ndryshon ,kur ai bashkohet në luftën për çlirimin e vendit ,kundër ushtarëve izraelitë. Ai duhet të bëjë zgjedhjen e tij mes luftës ,nderit dhe dashurisë.

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: VidTo | FireDrive | SockShare | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | FileCloud | Rapidgator | Uploaded | NosUpload

Comments

Omar (2013) Me Titra Shqip
  • ervin tufa says:
    September 13, 2014 at 1:07 pm

    shum i bukur -mos e humbisni